Elden Ele Gönülden Gönüle

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı akademisyen, idari personel ve öğrencileri Anneler günü arifesinde depremde evlatlarını kaybeden anneleri yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta yaşanan asrın felaketinde deprem bölgesinde depremzede aileler ve çocuklarla bir araya gelen birçok gönüllük çalışmasına imza atan Kozan Meslek Yüksekokulu akademisyen ve öğrencileri bu kez deprem felaketinde evladını kaybeden anneler için bölgeye gitti.

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı akademisyenleri, idari personel ve öğrencileri, "Elden Ele Gönülden Gönüle" adlı projesiyle Hatay'ın Samandağ İlçesi’ndeki anneleri ve depremzede aileleri ziyaret ederek hazırladıkları hediye ve yardımları ailelere ulaştırdı.  Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Volkan YURDADOĞ, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölüm başkanı Doç. Dr. Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat 20 öğrenci ile birlikte deprem bölgesinde anneler ve aileler ile araya geldiklerini kaydederek asrın afetinin ardından yaraları hep birlikte sarılacağını kaydetti.